T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Potpore

Subvencije studentima

Obavijest o subvencioniranju prijevoza

Subvencije studentima

Grad Samobor u Proračunu osigurava financijska sredstva za subvencioniranje prijevoza za redovite studente s područja grada Samobora koji studiraju izvan područja Grada Zagreba i Zagrebačke županije.

Pravo na subvencioniranje mjesečne cijene prijevoza u drugim gradovima imaju redoviti studenti i apsolventi sa prebivalištem na području grada Samobora, a ostvaruju to pravo na temelju upisa u novu akademsku 2022./2023. godinu.

Grad Samobor subvencionirat će troškove prijevoza u drugim gradovima RH iznosom od 100,00 kuna mjesečno, redovitim studentima i apsolventima s područja Grada Samobora, a koji imaju prijavljeno boravište u mjestu studiranja, odnosno studiraju izvan područja Grada Zagreba i Zagrebačke županije.

Subvencionirana sredstva u iznosu od 100,00 kuna mjesečno isplaćivat će se kvartalno u akademskoj 2022./2023. godini na tekući račun, a na temelju zamolbe (popunjenog obrasca), za subvenciju prijevoza redovitih studenata i apsolvenata, koju možete preuzeti na dnu članka, a upućuje se u Upravni odjel za društvene djelatnosti grada Samobora i to e-mailom na adresu: marijan.kizlin@samobor.hr ili poštom na adresu: Grad Samobor, Upravni odjel za društvene djelatnosti („Subvencije redovitih studenata/apsolvenata za akademsku godinu 2022./2023.), Trg kralja Tomislava 5, 10430 Samobor, zaključno s 31. prosinca 2022.

Uz popunjen obrazac, potrebno je dostaviti i skeniranu potvrdu o redovitom upisu na fakultet u akademskoj godini 2022./2023., potvrdu o upisanoj apsolventskoj godini 2022./2023., potvrdu o prijavljenom boravištu u mjestu studiranja i presliku važeće osobne iskaznice.

Objavljeno: 24.09.2022.