T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Manifestacije

Susret oldtimera

Mnoštvo starodobnih vozila i ove godine u Samoboru

U organizaciji Udruge starodobnih vozila i tehnike Samobor, i ove je godine održan Susret oldtimer vozila kao i sajam dijelova i predmeta vezanih uz oldtimere. U nedjelju, 9. lipnja, na prostoru starog autobusnog kolodvora mnoštvo je posjetitelja imalo priliku razgledati dobro očuvane primjerke oldtimera i uvjeriti se koliko je truda, ljubavi i sredstava potrebno uložiti u održavanje i restauraciju ovakvih jedinstvenih vozila.

Izlagače je već tradicionalno obišao zamjenik gradonačelnice Petar Burić. Izrazio je zadovoljstvo što su se i ove godine okupili u Samoboru. „Hvala vam što ste uljepšali Samobor svojim prekrasnim vozilima, a vidim da imate i što pokazati našim Samoborcima. Uživajte u ovom lijepom danu i druženju i siguran sam da se vidimo i dogodine“, poručio je zamjenik Petar Burić.

Predsjednik Udruge starodobnih vozila Samobor, Boško Odak, izrazio je zadovoljstvo velikim brojem okupljenih, kako posjetitelja tako i izlagača. Nakon kratkog uvodnog pozdrava, skupina oldtimera prodefilirala je i glavnim gradskim trgom, na oduševljenje mnogobrojnih posjetitelja.

Sudionici ovogodišnjeg susreta pristigli su iz brojnih oldtimer klubova kako iz Hrvatske, tako i iz susjedne Slovenije. Otprilike je 150, što izlagača, što vozača i suvozača, uz više od 90 jedinstvenih vozila obilježilo Samoborski oldtimer susret i sajam.

Objavljeno: 09.06.2024.