Grad Samobor Grad Samobor Logo

Građani

Živopisni urbani sajam

16.09.
2019.

Samoborska dvorišna furka 

Klub poduzetnica Samobor i ove je godine organizirao dvodnevnu dvorišnu furku u našem gradu. Brojni Samoborci i gosti grada u subotu i nedjelju, 14. i 15. rujna, u malom parku iza Slastičarnice u prolazu mogli su tijekom dana i navečer uživati u brojnim događanjima i odabrati nešto iz ponude domaćih dizajnerskih proizvoda naših poduzetnica. 

Dok su odrasli sa zanimanjem razgledavali ponudu Ateliera Marai, Bookeedooa, Born again kolektiva, Fairytullea, Happy Benedikta, Issa Artsa, Judita's worlda, Sartessa i Peppo stuffa na štandovima, mlađi su se zabavljali u Dječjoj svaštaonici uz radionice i zanimacije koje su za njih pripremili Plavi bor, SURLA, Športići, Waldorfski vrtić Kokoda, Nova škola i Judo klub Profectus, a svoj kutak imala je i Dječja poduzetnička zona.

Sve su svojom ponudom začinili poznati samoborski ugostitelji – Street Food, Kavana Livadić, Pivovara Razum, Rhapsody gin i Bermet Philipetz, te nastupi polaznika Glazbene škole Ferdo Livadić, Kišni razdraganci, odnosno predstavljanje CD-a i slikovnice Mrleta & Ivanke, ples Ladies Latin te koncerti Stampeda i Ree & Martina.

Druga Samoborska dvorišna furka, koju je sa svojim kreativnim prijateljicama poduzetnicama inicirala naša sugrađanka Sunčana Jozić Lučić, dobiva i zaslužuje sve pohvale za organizaciju, sadržaj i odličnu atmosferu koja vlada tijekom ove dvodnevne urbane furke.