T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Kino

Ljetno kino na livadi

Nastavlja se program samoborskog Ljetnog kina

Ljetno kino na livadi

Ako još niste odlučili što raditi četvrtkom navečer, onda je preporuka posjetiti samoborsko Ljetno kino. I u kolovozu ono nudi pregršt zanimljivih filmskih naslova.

Četvrtak, 8. kolovoza, nudi poseban program Ljeta u kino mreži - Disneyev animirani klasik Mala sirena. Film je sinkroniziran na hrvatski jezik, a početak je u 21 sat. 

Zbog blagdana Velike gospe dolazi do malog pomicanja u programu pa će urbenesna francuska komedije Ta luda vjenčanja 2 biti prikazana u srijedu, 14. kolovoza od 21 sat.

Potom se program vraća u svoj uobičajeni ritam četvrtka, ali u terminu od 20 sati i 30 minuta. Tako je 22. kolovoza na rasporedu animirani film Saba: Mali ratnik velikog srca (također sinkroniziran), da bi kolovošku priču Ljetnog kina na otvorenom 29. kolovoza zaključio avanturistički SF Valerian i grad tisuću planeta, redatelja Luca Bessona u kojem jednu od uloga ima i Rihanna.

Još jednom podsjećamo da je Ljetno kino na livadi iza kina za građane besplatno te da se u slučaju kiše projekcije filmova održavaju u kino dvorani.

Objavljeno: 07.08.2019.