Grad Samobor Grad Samobor Logo

Kino

Ljetno kino na livadi

Ljetno kino na livadi
07.08.
2019.

Nastavlja se program samoborskog Ljetnog kina

Ako još niste odlučili što raditi četvrtkom navečer, onda je preporuka posjetiti samoborsko Ljetno kino. I u kolovozu ono nudi pregršt zanimljivih filmskih naslova.

Četvrtak, 8. kolovoza, nudi poseban program Ljeta u kino mreži - Disneyev animirani klasik Mala sirena. Film je sinkroniziran na hrvatski jezik, a početak je u 21 sat. 

Zbog blagdana Velike gospe dolazi do malog pomicanja u programu pa će urbenesna francuska komedije Ta luda vjenčanja 2 biti prikazana u srijedu, 14. kolovoza od 21 sat.

Potom se program vraća u svoj uobičajeni ritam četvrtka, ali u terminu od 20 sati i 30 minuta. Tako je 22. kolovoza na rasporedu animirani film Saba: Mali ratnik velikog srca (također sinkroniziran), da bi kolovošku priču Ljetnog kina na otvorenom 29. kolovoza zaključio avanturistički SF Valerian i grad tisuću planeta, redatelja Luca Bessona u kojem jednu od uloga ima i Rihanna.

Još jednom podsjećamo da je Ljetno kino na livadi iza kina za građane besplatno te da se u slučaju kiše projekcije filmova održavaju u kino dvorani.