T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo

Naš posljednji tango

U partnerstvu s distributerom RADAR donosimo vam desetak zarazno dobrih filmova ONLINE / BESPLATNO. Prvi u nizu je ljubavni film NAŠ POSLJEDNJI TANGO.

Naš posljednji tango
Un tango más, dokumentarni, Njemačka, Argentina, 2015

REŽIJA: German Kral

SCENARIJ:German Kral


Naš posljednji tango je ljubavna priča, priča o ljubavi dvoje najpopularnijih plesača u povijesti tanga, ali i priča o njihovoj veličanstvenoj ljubavi prema tangu. Maria Nieves Rego (80) i Juan Carlos Copes (83) upoznali su se kao četrnaestogodišnja djevojčica i sedamnaestogodišnji mladić i od tada zajedno plešu gotovo pedeset godina. Voljeli su se i mrzili, prolazili kroz nekoliko bolnih rastanaka, pa se uvijek vraćali jedno drugome. Niti jedan muškarac ne pleše kao Juan i niti jedna žena ne pleše kao Maria. Svojedobno ju je napustio zbog 20 godina mlađe žene s kojom je dobio dvoje djece. Na kraju života, Juan i Maria otvorili su dušu i progovorili pred kamerama o međusobnoj ljubavi, mržnji i strasti.

Besplatno gledaj film na linku: https://vimeo.com/ondemand/nasposljednjitango Klikni Rent, prijavi se ili registriraj i upiši kod (Apply promo code) "kinosamobor" za besplatno gledanje. Kod vrijedi od 17.4. do 23.4.