T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo

Pop Up Art kino: Zlogonje

Usamljeni dječak Jovan boluje od cerebralne paralize i zbog toga je često na tapeti svojih školskih kolega. No Jovanov život se iz temelja mijenja dolaskom nove učenice Milice uz čiju će pomoć iskusiti sve što se dotada činilo potpuno nemogućim.

ODRŽAVANJE:
26.10.2019. 18:00
27.10.2019. 18:00

LOKACIJA: Pop up kino

ZLOGONJE

Redatelj:Raško Miljković

Zemlja:Srbija, Republika Makedonija

Trajanje:90'
Uzrast: 7+
 

Usamljeni dječak Jovan boluje od cerebralne paralize i zbog toga je često na tapeti svojih školskih kolega. No Jovanov život se iz temelja mijenja dolaskom nove učenice Milice uz čiju će pomoć iskusiti sve što se dotada činilo potpuno nemogućim. Malo po malo, hrabra i odlučna Milica probija zid koji je Jovan izgradio oko sebe i zove ga da joj se pridruži u pravoj pravcatoj pustolovini. Dvoje djece zajedno će osloboditi njezina oca od njegove nove supruge – Milicine maćehe – koja je vještica! Između Jovana i Milice razvija se snažno prijateljstvo koje pozitivno mijenja kako njih same tako i njihovu okolinu; a Jovan shvaća da kako bi postao pravi heroj prvo mora naučiti prihvatiti samog sebe takvog kakav je.

Festivali i nagrade: TIFF Kids (Kanada) 2018 – nagrada dječjeg žirija za najbolji film, Zlín Film Festival (Češka) 2018 – najbolje glavne uloge, Rio de Janeiro Film Festival (Brazil) 2018 – najbolji film, Giffoni Film Festival (Italija) 2018

www.ulaznice.hr