T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo

Senzorna projekcija: Čudesna šuma

Ulaz besplatan! Filmovi koji se prikazuju u ovom projektu su senzorno prihvatljivi u auditivnom i vizualnom smislu za djecu s teškoćama u razvoju s posebnim naglaskom na djecu sa senzornim odstupanjima.

ODRŽAVANJE:
12.06.2021. 11:00

Senzorna projekcija: Čudesna šuma

 

*Senzorna projekcija znači modulirane uvijete za vrijeme prikazivanja projekcije u auditivnom i vizualnom smislu, odnosno znači da će svjetla biti prigušena i da će zvuk biti tiši, a djeca mogu šetati, plesati, ulaziti i izlaziti iz kino dvorane, razgovarati, izražavati svoje emocije, biti ono što jesu, a mogu doći u pratnji terapijskog psa. Filmovi koji se prikazuju u ovom projektu su senzorno prihvatljivi u auditivnom i vizualnom smislu za djecu s teškoćama u razvoju s posebnim naglaskom na djecu sa senzornim odstupanjima.

Snimljena prema motivima Kaktus bajke poznate dječje književnice Sunčane ŠkrinjarićČudesna šuma prati avanture slikara Palete i šumskih stvorenja u njihovom pokušaju obrane svog doma od zlog Kaktus Cara, a odmah po izlasku film je postao je iznimno popularan među najmlađom publikom i tako generacijama djece ostao u srcu kao najdraži film djetinjstva. 

Ulaz besplatan!

"Kino dostupno svima", Hrvatski filmski savez