T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Kino

Svi u kino!

Nakon ljetne stanke ponovno kreće samoborsko kino

Svi u kino!

Nakon ljetne stanke ponovno s radom počinje samoborsko kino i to vrlo atraktivnim programom. Od petka 23. pa do ponedjeljka 26. kolovoza ljubitelji filmske umjetnosti moći će pogledati tri hita.

Od petka do ponedjeljka u 17 sati na rasporedu je animirani hit Angry birds 2, koji je sinkriniziran na hrvatski jezik. Osim u ovim terminima film se može pogledati i na matinejama u subotu i nedjelju od 11 sati, kada je cijena ulaznice 15 kuna. 

U petak, subotu i nedjelju od 19 sati prikazuje se avanturistički obitelji film Dora istražuje.

Također, od petka do nedjelje, ali od 21 sat, na samoborsko filmsko platno stiže film redatelja Quentina Tarantina "Bilo jednom...u Hollywoodu" u kojem igraju  Margot Robbie, Leonardo DiCaprio, Brad Pitt i Dakota Fanning.  Ovaj film moći će se pogledati još i u ponedjeljak od 19 sati.

Podsjećamo, redovna cijena ulaznice za samoborsko kino je 30 kuna, a 25 kuna za učenike, studente, umirovljenike, 60+ osobe, osobe s invaliditetom i nezaposlene (uz uvid u neki od dokumenata). Za obiteljski dan ponedjeljkom ulaznica je 20 kuna. Pop up Art kino s radom počinje početkom rujna. 

Objavljeno: 21.08.2019.