T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo

Tom i Jerry

Filmovi koji se prikazuju u ovom projektu su senzorno prihvatljivi u auditivnom i vizualnom smislu za djecu s teškoćama u razvoju s posebnim naglaskom na djecu sa senzornim odstupanjima.

ODRŽAVANJE:
19.03.2022. 11:00

Senzorna projekcija: Tom & Jerry, animirani

*Senzorna projekcija znači modulirane uvijete za vrijeme prikazivanja projekcije u auditivnom i vizualnom smislu, odnosno znači da će svjetla biti prigušena i da će zvuk biti tiši, a djeca mogu šetati, plesati, ulaziti i izlaziti iz kino dvorane, razgovarati, izražavati svoje emocije, biti ono što jesu, a mogu doći u pratnji terapijskog psa. Filmovi koji se prikazuju u ovom projektu su senzorno prihvatljivi u auditivnom i vizualnom smislu za djecu s teškoćama u razvoju s posebnim naglaskom na djecu sa senzornim odstupanjima.
 

REDATELJ: Tim Story  

TRAJANJE FILMA: 101 minuta 

Jedno od najomiljenijih rivalstava u povijesti ponovno oživljava kad se Jerry useli u najljepši hotel New Yorka uoči "vjenčanja stoljeća", prisiljavajući očajnog organizatora vjenčanja da hitno zatraži nužne mjere. Chloë Grace Moretz nalazi se u ulozi tek zaposlene Kayle, koja ima zadatak riješiti problem glodavaca u hotelu prije važnog događaja. Kayla za pomoć uzima Toma kako bi zajednički zaustavili nestašnog Jerryja.Slijedi naravno epska bitka mačke i miša koja prijeti uništenjem njezine karijere, vjenčanja, a moguće i samog hotela. No uskoro se  pojavljuje još veći problem: zlobni i ambiciozni djelatnik koji se urotio protiv njih troje.

Ulaz besplatan!

"Kino dostupno svima", Hrvatski filmski savez