T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Događanja

Noć knjige

Pratite nas na Youtube kanalu i Facebook stranicama Gradske knjižnice Samobor.

Održavanje:
23.04.2021. 19:00


Organizator: Gradska knjižnica Samobor

Deseta po redu Noć knjige dolazi nam u nešto izmjenjenom izdanju. Uz pridržavanje epidemioloških mjera nagradit ćemo autore triju najboljih fotografija pristiglih na natječaj Knjiga u kadru, a otvorit ćemo i izložbu najuspjelijih fotografija u izlozima Odjela za odrasle. 
Posebno se veselimo susretu s našim najvrjednijim čitačima.

Noć knjige jedna je od najvećih i najpoznatijih domaćih manifestacija posvećenih knjizi s tisućama organizatora programa i stotinama tisuća sudionika diljem Hrvatske.

Pokrenuta prije deset godina povodom Svjetskog dana knjige i autorskih prava i Dana hrvatske knjige s ciljem poticanja kulture čitanja i poticanja razgovora o statusu knjige u suvremenom društvu.

Knjiga u kadru i "najčitači"

Gradska knjižnica Samobor u petak 23. travnja u 19 sati objavit će rezultate foto natječaja "Knjiga u kadru” i proglasiti tri najbolje fotografije. Izložbu finalista foto natječaja moći ćete pogledati u izlozima Odjela za odrasle, a bit će dodijeljene i nagrade „najčitačima” Knjižnice u proteklih 12 mjeseci.

U sklopu ovogodišnje Noći knjige bit će i proglašenje pobjednika kviza Volim prirodu koji je organizirao Odjel za djecu i mlade naše knjižnice.

Glazbom će program začiniti mladi samoborski svirači: Lovro Pajić, Tomo Štrbac i Jan Tominić.

I dalje smo pod „epidemiološkim mjerama” i u skladu s prostorom Knjižnice bez publike.
Pratite nas, stoga, na Youtube kanalu Live SamoborFacebook stranicama GKS-a i uživo budite s nama u još jednoj Noći knjige.

Objavljeno: 16.04.2021.