T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Najava

Pristup brdu knjiga

Programi u Gradskoj knjižnici Samobor.

Brdo knjiga

Uskoro u Samoboru započinje festival knjiga i planina Brdo knjiga. 
Uvod u festival je program pod nazivom Pristup Brdu knjiga, u sklopu kojeg će se u Gradskoj knjižnici Samobor održati niz programa i predstavljanja. 
Borislav Aleraj, Sanja Kalafatić Jurlin i Milan Žegarac "zagrijat" će nas za burna četiri dana festivala punog raznih događanja i bogatog programa.
 

Četvrtak, 5. svibnja 2022. u 19 sati

Predstavljanje knjige Alpinist legende hrvatskog alpinista i jednog od najiskusnijih članova Hrvatske gorske službe spašavanja Borislava Aleraja.
U knjizi se autor u formi kratkih priča prisjeća najzanimljivijih trenutaka svoje karijere.
Ovo je knjiga o planinama, njihovu stjenovitom licu i o ljudima koji ih posjećuju i vole na poseban način, knjiga u kojoj nema mnogo herojskih i dramatičnih trenutaka, ali knjiga iz čijeg se svakog retka osjeća da je njegov alpinistički život, takav kakav je, autoru pružio neizmjerno zadovoljstvo. 

Više o knjizi pročitajte ovdje.

Utorak, 10. svibnja u 18:30

Naša sugrađanka Sanja Kalafatić Jurlin ponovno nas vodi u planine. Koje je vrhove osvojila nakon svog zadnjeg gostovanja u listopadu 2019. saznajte u utorak, 10. svibnja na Odjelu za odrasle.

Srijeda, 11. svibnja u 18:30

Predstavljanje poetsko - fotografskog putopisa Lutanja Velebitom našeg sugrađanina Milana Žegarca Peharnika u izdanju Gradske knjižnice Samobor.
 

Posjetite i ostale zanimljive programe na Brdu knjiga!

Objavljeno: 05.05.2022.