T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo

Stephanie Dray - Žene iz dvorca La Fayette

Uzbudljivo i omamljujuće.

Majka utemeljiteljica nacije...
1774. Lijepo odgojena plemkinja Adrienne Lafayette postaje politička partnerica svog supruga markiza de La Fayettea, u borbi za američku neovisnost.
Ali kada njihov idealizam zapali iskru revolucije u Francuskoj i giljotina zaprijeti cijeloj njezinoj obitelji, Adrienne se mora odreći kompliciranog čovjeka kojeg voli ili riskirati svoj život za baštinu iz koje će buduće generacije crpiti inspiraciju.
Odvažna vizionarka...
1914. Blistava pripadnica njujorškog visokog društva Beatrice Chanler prirodna je sila koju ništa ne može zaustaviti - ni skromni počeci, ni narušeni brak ni izbijanje rata. Nakon što se iz prve ruke osvjedočila o ratnim stradanjima u Francuskoj, Beatrice prihvaća izazov života: uvjeriti Ameriku da se bori za ispravnu stvar.
Hrabra buntovnica...
1940. Francuska učiteljica, koja želi postati umjetnica, Marthe Simone, ima samopouzdanje djeteta odrasla bez roditelja i ne želi imati nikakve veze s ratom. Kada stvarnost nacističke okupacije promijeni njezin život u izdvojenom dvorcu, otkrit će nešto zbog čega će se zapitati tko je i, što je još važnije, tko želi postati.

Dostupnost provjerite ovdje.