T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Novosti

Odluka o obveznom testiranju

Ulaz u Komunalac isključivo uz EU digitalnu COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju

Odluka o obveznom testiranju

Ulaz u službene prostorije Komunalca od utorka 16.11.2021. godine bit će moguć isključivo uz EU digitalnu COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju, temeljem Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od dana 12.11.2021. godine o uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja dužnosnika, državnih službenika i namještenika, službenika i namještenika u javnim službama, službenika i namještenika u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi te zaposlenika trgovačkih društava i ustanova (Narodne novine broj 121/2021).

Predmetno se, osim na zaposlenike Komunalca, odnosi i na sve stranke koje dolaze u službene prostorije, na pružatelje usluga ili druge osobe koje dolaze po bilo kojoj osnovi.

Pozivamo stranke da, kad je to moguće, poslove obavljaju putem e-maila ili telefonskim putem, a kada to nije moguće, obvezni su predočiti gore navedenu dokumentaciju.

 

Objavljeno: 15.11.2021.