T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Radovi

Radovi na samoborskim prometnicama

Unatoč zimi radovi idu dalje

Iako su na snazi uvjeti zimske službe, radovi i aktivnosti na samoborskim prometnicama odvijaju se sukladno planu i rasporedu održavanja javne infrastrukture. 

U Zaprešićkoj ulici u gradskoj četvrti Gornji kraj – Hamor u tijeku su radovi na sanaciji zatvorenog sustava oborinske odvodnje, točnije drenaža prometnice i okolnog terena u svojstvu zaštite prometnice. Sanacija se izvodi u dužini od 130 metara. Radove izvodi Odvodnja Samobor d.o.o., a predviđen završetak radova je do kraja prosinca.

U odvojku Ulice Josipa Kozarca na području mjesnog odbora Lug Samoborski prošlog je petka započela završena etapa radova na izgradnji produžetka opskrbnog cjevovoda. Radovi u dužini 55 metaran izvodi samoborska tvrtka Sken-mont d.o.o., a privest će se kraju do 17. prosinca. 

Također je bitno spomenuti i da su završeni radovi u Ulici Podgaj u gradskoj četvrti Cvjetno naselje – Perivoj. Tvrtka Sken-mont d.o.o. izvršila je radove na izgradnji sanitarne kanalizacije, a investitor je bila Odvodnja Samobor d.o.o.

Objavljeno: 14.12.2021.