T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Ples

10. Dani plesa u Samoboru

Gibanje u ritmu muzike je zdravo i korisno u svakoj dobi

U organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Samobor i Plesnog studija POU Samobor, a pod pokroviteljstvom Grada Samobora, u samoborskom kinu održani su u nedjelju i ponedjeljak, 5. i 6. svibnja, 10. Dani plesa u Samoboru.

Svoje produkcije u nedjelju su predstavili Plesna radionica Ilijane Lončar, Umjetnička plesna škola Silvije Hercigonje, Studio suvremenog plesa Teuta iz Čakovca, Osnovna škola Samobor, Umjetnička škola Franje Lučića, Športski plesni klub Samobor i Plesni studio POU Samobor, a u nedjelju su nastupili finalisti natjecanja plesnih škola u Hrvatskoj: Plesni studio Nina, domaćini iz POU Samobor, Plesna udruga Ninaz, ŠPK Samobor, UPŠ Silvije Hercigonje i Škola suvremenog plesa Ane Maletić.

Uvježbane koreografije malih i velikih plesača i plesačica pratili su njihovi roditelji, prijatelji i kolege iz drugih sportskih klubova te ih sve nagradili zasluženim pljeskom. Kroz program je vodila Emerencijana Rebić, koreografkinja i umjetnička voditeljica Plesnog studije POU Samobor.

Ples je jedna od onih lijepih, zdravih i korisnih aktivnosti kojima se možete baviti tijekom cijeloga života, sve dok vas noge drže. 

Dani plesa u Samoboru završavaju stručnim seminarom za voditelje plesnih skupina i koreografe na temu razvoj kreativnosti i metodički postupci u radu s djecom, koji će u srijedu, 8. svibnja, u POP UP kinu voditi prof. Mirjana Brcko. 
 

Objavljeno: 07.05.2019.