T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Predstave

3. Dani smijeha u Samoboru

Dani kazališta i smijeha

3. DANI SMIJEHA U SAMOBORU 28.1. - 30.1.2020.

ZBOG VELIKOG INTERESA 30.1.2020. U 18 SATI, DODATNA IZVEDBA PREDSTAVE "POKOPAJ ME NJEŽNO", prodaja ulaznica na blagajni kina i POU i ulaznice.hr od 14.1.

ZBOG VELIKOG INTERESA 28.1.2020. U 18 SATI, DODATNA IZVEDBA PREDSTAVE "POD HITNO NA HITNU", prodaja ulaznica na blagajni kina i POU i ulaznice.hr od 10.1.

RASPRODANO!!! 28.1. u 20h - POD HITNO NA HITNU - Kerekesh Teatar (najnovija hit komedija)
Najnovija predstava u režiji Ljubomira Kerekeša, koja ne prestaje izazivati salve smijeha kod publikom! Pacijenti u čekaonici Kerekešove "Hitne" imaju picajzle, hemoroide, gliste, neki su malo dementni, a neki čak i izmišljaju da imaju tumor jer trebaju tablete za žgaravicu.

29.1. u 20h - BOGI IVAČ ZNOVA - HNK u Varaždinu (najizvođenija predstava HNK)
Najizvođenija predstava HNK u Varaždinu u kojoj glavne uloge tumače Jan i Ljubomir Kerekeš, dok im za vratom pušu njihove žene i ne daju im disati Sunčana Zelenika-Konjević i Marija Krpan, a opasni zavodnik koji liči na Stavrosa je Igor Baksa.


30.1. u 20h - POKOPAJ ME NJEŽNO - Kerekesh Teatar (najveća predstava Kerekesh Teatra)
Najveća predstava Kerekesh Teatra u kojoj su glavni junaci grobari. U selu Strahlinec, direktor Puh je otvorio vrata pogrebnog poduzeća i mrtvačnice "Pokopaj me nježno". Uz njegovog, na sve načine ograničenog asistenta, propalog hip-hopera iz Međimurja - Mišaka, na javni natječaj za posao grobara javili su se: bosanac rovokop Meho Puzić, albanac slastičar Izmet Haljimi, mekani fizioterapeut Robert Fotić i gluhonijemi Miljenko Pavelić. Pripreme za prvi sprovod mogu početi. Pokojnik je.....dobrovoljac.
Grobari su: Jan Kerekeš, Ljubomir Kerekeš, Draško Zidar, Goran Koši, Matko Knešaurek i Mijo Pavelko

Kupnja ulaznica na blagajni POU Samobor i ulaznice.hr. Cijena ulaznice 70 kn, paket od 3 predstave 180 kn. Popust za grupe veće od 20 ljudi, cijena svake ulaznice 60 kn

Objavljeno: 08.01.2020.