T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Predstave

Dani smijeha u Samoboru

Teatar Kerekersh će nas tri dana nasmijavati do suza!

Dani smijeha u Samoboru

DANI SMIJEHA Kerekesh Teatra u SAMOBORU

 

Umjetnička organizacija Kerekesh Teatar s izborom odličnih novih komedija u vlastitoj produkciji, stiže u Samobor u Kino dvoranu Pučkog otvorenog učilišta, nasmijati publiku i obilježiti i jubilarnu 100. izvebu predstave KRTICE.

utorak, 10. 10. 2017. u 20:00 sati
SVE U 3...

Nova Kerekesh Teatra u kojoj dvije cimerice muku muče sa susjedom koji se objesio točno kod njihovog prozora. Sofija i Marlena uspijevaju uvući visećeg susjeda u svoj stan i nakon nekoliko neuspjelih pokušaja oživljavanja, uz sve komplikacije, pokojni susjed ima još iznenađenja. Velikih.

Igraju: Katarina Baban, Sanja Drakulić, Matija Kačan/Frano Novljan

Redateljica: Iva Ilakovac

Adaptacija teksta: Ljubomir Kerekeš

Tekst: autorski tim predstave

 

 

srijeda, 11. 10. 2017. u 20:00 sati

OČEŠ NEČEŠ, DOKTOR
Odlična komedija Kerekesh Teatra, nastala u koprodukciji s HNK u Varaždinu, u režiji Ljubomira Kerekeša koji je odlučio pomaknuti granice svojih predstava i osim svakodnevnih problema "malog" čovjeka, progovoriti i o svakodnevnim problemima indijanaca. Nakon uobičajene svađe mladog bračnog para, vrckava žena preda svog muža indijancima koji su u potrazi za doktorom. Kćer poglavice indijanaca je naglo postala nijema i poglavica je zahvalan što mu u pomoć dolazi doktor. Nažalost, taj doktor, jedino što zna je...cijepati drva. U predstavi igraju poznati i nagrađivani glumci: Jan Kerekeš, Hana Hegedušić, Ana Begić, Ljubomir Kerekeš, Draško Zidar, Adam Končić, Mirela Videk, Zoran Pribičević

Redatelj: Ljubomir Kerekeš

 

 

12. 10. 2017. u 20:00 sati
KRTICE

Na nogometnom terenu u NK Žbunju s krticama bori se domar Stjepan Radički. Osim što isproba sve moguće metode koje su ikad ikome pale na pamet kako bi se otjerao krtice, na teren mu dolaze pomoći i odmoći razni prijatelji i neprijatelji, među kojima su i Žarko Potočnjak, bivši ministar Linić, Siniša Popović, Massimo, Policajac z Mača i mnogi drugi. Više od 15 likova u predstavi, na maksimalno duhoviti način, tumači mladi i nagrađivani glumac Jan Kerekeš, a režiju potpisuje Ljubomir Kerekeš.

Igra: Jan Kerekeš

+

prigodan domjenak za publiku povodom 100. jubilarne izvedbe predstave "KRTICE"

 

Sve izvedbe počinju u 20:00 sati, a cijena ulaznice je 50 kuna za svaku izvedbu. Cijena ulaznice za sve tri predstave je 120kn. Cijena ulaznice za grupe s više od 20 osoba je 40 kuna. Ulaznice možete kupiti na blagajni POU u Samoboru ( Zgrada Glazbene škole Ferdo Livadić )

 

Objavljeno: 05.10.2017.