T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Predstave

Đurologija

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom, koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima „Top lista nadrealista'''' i „Audicija'''', Branko Đurić Đuro kroz „Đurologiju“ zaista pruža ono najbolje od sebe.

Održavanje:
24.03.2022. 20:00


Organizator: POU Samobor

REGIONALNA HIT KOMEDIJA – ĐUROLOGIJA – DOLAZI U SAMOBOR

Zašto je predstava Đurologija najgledanija predstava u cijeloj regiji provjerite 24. ožujka 2022. u Samoborskom Bunkeru. Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom, koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima „Top lista nadrealista'' i „Audicija'', Branko Đurić Đuro kroz „Đurologiju“ zaista pruža ono najbolje od sebe. Svojevrsni (anti)stand up show „Đurologija“, kako ga i sam Đuro voli nazivati, je u stvari zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebasan način, držeći publiku u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu. Karizmatični Sarajlija s hollywoodskom i svjetskom karijerom kao glumac, redatelj, kantautor i rock glazbenik, Branko Đurić Đuro u „Đurologiji“ zaista objedinjuje sve svoje umjetničke uloge te pruža publici 90-minutni show bez premca!

Branko Đurić Đuro sa svojom autorskom predstavom „Đurologija“ obara rekorde gledanosti u svijetu kazališta i stand-up komedije u našoj regiji! „Đurologija“ je u dosadašnjem postojanju igrana više od 450 puta i vidjelo ju je preko 350.000 posjetitelja te još uvijek ne prestaje oduševljavati publiku i puniti dvorane diljem regije. Stoga ne propustite još jednu nezaboravnu izvedbu Branka Đurića Đure, ovoga puta u Samoboru, 24. ožujka u Centru za Mlade Bunker, s početkom u 20 sati.

Ulaznice dostupne u sustavu eventim.hr.

OBAVIJEST: Ulaz je moguć isključivo uz COVID potvrde.

Objavljeno: 02.03.2022.