T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Predstave

DSNU5: Vuk i sedam kozlića

Pozivamo vas i vaše najmlađe na izrazito zanimljivu lutkarsku predstavu svima dobro poznate radnje pod nazivom „Vuk i sedam kozlića“.

DSNU5: Vuk i sedam kozlića

DJEČJI SVIJET NEDJELJOM U 5: Vuk i sedam kozlića, Scena IBM

1.3.2020. u 17h/Kino Samobor

Pozivamo vas i vaše najmlađe na izrazito zanimljivu lutkarsku predstavu svima dobro poznate radnje pod nazivom „Vuk i sedam kozlića“. Djelo je režirala Ivana Peroš, uglazbio ga je Mate Matišić, a igraju Vanja Gvozdić i Ksenija Gregurić, uz kostimografiju Daliborke Puž.

Nakon što je majka Koza morala otići po poslu, a Kozlići ostaju sami, primorani su samostalno se obraniti od predatora i vještog manipulatora Vuka. Osim što su odgojeni po savjetima majke, usput se moraju i sami domišljati lukavstvima pouzdajući se u vlastitu samostalnost i odluke. Tim više što je njihova nepažljivost i lakomislenost dovela do problema. Naime, Vuk ih je pronašao putem neoprezne prepiske na chat roomu.

Uz to dodaju da izrazito aktualnu temu IBM postavlja na scenu i poučava kako je oprez nužan i bitan. Pritom povlači segmente starinskih motiva i kombinira ih sa suvremenim elementima, te djeci bliskim pojmovima o internetskim zamkama i društvenim mrežama.

Uzrast: 3+

Trajanje predstave : 40 min.

Ulaznice 25 kn

ulaznice.hr

Objavljeno: 17.02.2020.