T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Kino

Film „Plavi cvijet“ Zrinka Ogreste sinoć je premijerno prikazan u Samoboru

U srijedu, 10. studenog, u Kinu Samobor premijerno je prikazan film Plavi cvijet za samoborsku publiku.

U srijedu, 10. studenog, u Kinu Samobor premijerno je prikazan film Plavi cvijet za samoborsku publiku. Film se bavi sudbinom triju žena jedne obitelji i propitkuje njihove odnose, ljubavi, mržnje, sve što se događa u životima sviju nas.

Na premijeri je gostovao redatelj filma Zrinko Ogresta i glavne protagonistice, glumice Vanja Ćirić i Anja Šovagović Despot, koji su prije projekcije pozdravili posjetitelje, a nakon filma se i podružili s njima odgovarajući na postavljena im pitanja. „Svaki muškarac ima i onu žensku stranu, samo je treba pustiti barem u umjetnosti da se razigra. Film je izuzetno emotivan, a nadam se da će to prepoznati i publika u kinima“ rekao je Ogresta.

Podsjetimo, redatelj filma Zrinko Ogresta je na ovogodišnjem 68. Pulskom film festivalu nagrađen Zlatnom arenom za režiju, a filmu je pripala i Velika zlatna arena za najbolji film prikazan na festivalu.

Uz mnogobrojne zaljubljenike hrvatskog filma premijeri je nazočio i zamjenik gradonačelnice Grada Samobora, Petar Burić s pratnjom.

Film možete pogledati u petak i subotu u Kinu Samobor.

Objavljeno: 11.11.2021.