T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Predstave

Nedjeljno veselje: Nova doza radosti u Dječjem svijetu u 5!

Spremite se za smijeh i igru: Početak nove avanture kroz program Dječjeg svijeta nedjeljom u 5

Nedjeljno veselje: Nova doza radosti u Dječjem svijetu u 5!

Dobrodošli u čarobni svijet "Dječjeg svijeta nedjeljom u 5"! Svake nedjelje u 17 sati, naša Kino dvorana POU Samobor ili Centar za mlade Bunker pretvaraju se u oazu smijeha, čuda i veselja, posebno stvorenu za naše najmlađe posjetitelje predškolske i mlađe školske dobi.

Već više od deset godina, naš program je postao tradicija koju djeca i njihove obitelji s nestrpljenjem iščekuju. Ova čarobna avantura u kazalištu pruža nam priliku da zajedno rastemo, smijemo se i učimo kroz najbolje dječje kazališne predstave na tržištu.

Nudimo vam raznovrstan i pažljivo odabran repertoar koji će zadovoljiti najviše umjetničke i odgojne standarde. Svaka predstava je posebno odabrana kako bi vaša djeca doživjela vrhunsku umjetnost i stvaralaštvo, čime se potiče njihova mašta i kreativnost.

Unatoč izazovima u financijskom okruženju, posvećeni smo ideji pružanja kvalitetnog vremena obiteljima. Naš cilj je omogućiti vam da uživate u vrhunskim predstavama bez napuštanja Samobora - i to na način koji je pristupačan za svaku obitelj.

U novoj sezoni pripremili smo za vas puno nezaboravnih predstava, popraćenih prigodnim kreativnim radionicama i programima. Svi zajedno stvaramo nezaboravne trenutke i oblikujemo buduće ljubitelje umjetnosti.

Pridružite nam se nedjeljama u 17 sati na putovanju kroz čarobni svijet dječjeg kazališta. Veselimo se što ćemo dijeliti smijeh, radost i iznenađenja s vama i vašom obitelji! 

Program Dječjeg svijeta potražite u Kalendaru događanja. 

Program sufinanciraju Grad Samobor, Ministarstvo kulture i medija RH i Zagrebačka županija.

Objavljeno: 08.09.2023.