T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Zanimljivosti

Samobor ima najuspješniju glazbenu školu

Glazbena škola Ferdo Livadić dobitnik nagrade Najuspješnija glazbena škola

Samobor ima najuspješniju glazbenu školu

Samoborska Glazbena škola Ferdo Livadić dobitnik je ovogodišnje nagrade Najuspješnija glazbena škola, koju dodjeljuje Hrvatsko društvo glazbenih i plesnih pedagoga (HDGPP). Zaslužena je to nagrada svim djelatnicima i vodstvu škole za dugogodišnji rad, trud, strpljivo kreiranje i ostvarivanje zadanih ciljeva, do kojih se dolazi zahvaljujući zajedništvu, uzajamnom razumijevanju i visokoj profesionalnosti.

Uz proglašenje i ostalih nagrada - nagrada za životno djelo i godišnjih nagrada profesorima, bit će upriličen koncert na kojem će nastupiti i neki učenici naše škole.

Podsjetimo da su među prijašnjim dobitnicima Godišnje nagrade profesorima i tri profesora GŠ Ferdo Livadić: Dražen Varga (2007.), Vesna Radinčić (2012.) i Vesna Faullend Heferer (2013.), što je dodatno potvrdilo odluku Plenuma HDGPP-a da upravo našoj školi dodijeli ovo priznanje.

Uz čestitke svim djelatnicima, učenicima i roditeljima, škola zahvaljuje Gradu Samoboru i Zagrebačkoj županiji na svesdrdnoj podršci i uvažavanju u radu.

Svečano uručenje nagrade bit će 17. prosinca u 20 sati na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, a možete ga uveličati i vi svojim dolaskom.

Objavljeno: 26.10.2017.