T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Predstave

Samoborska ljetna kazališna scena Feniks

Atraktivni kazališni naslovi od 7.7. do 23.7. u Centru za mlade Bunker

Samoborska ljetna kazališna scena Feniks

OTKAZANO!

 

Centar za mlade Bunker

Početak svih predstava je u 21 sat

 

7.7. Tarik Filipović: Ćiro 

Autorska predstava jednog od najpoznatijih glumaca u regiji i televizijske zvijezde Tarika Filipovića – „Ćiro“, o životu Miroslava Ćire Blaževića.

8.7. Denis Bašić: Čarolija Imitacije

Najpoznatiji hrvatski glumac-imitator Denis Bašić izvodi svoju urnebesnu predstavu - satiru "Čarolija imitacije".
U njoj oponaša likove iz društveno-političkog života, te obične ljude u svakodnevnim zgodama na raznim jezicima i dijalektima.

9.7. Željko Ninčić: Sarajevska Audicija, Stand up - Ero s ovoga svijeta

U svojoj najnovijoj komediji stand up komičar Željko Ninčić glumi Hercegovca Marinka Ćutuka i Veselog, dva legendarna lika iz još legendarnije “Audicije”.

14.7. Vid Balog: Tetecova Spoved

Legendarni glumac Vid Balog sa DUC BAND-om kroz ovu predstavu donosi pregršt najboljih sekvenci iz svog dugogodišnjeg humorističnog rada.

15.7. Zlatan Zuhrić-Zuhra i Tin Sedlar: Otac i Sin

U ovoj komediji vidi se generacijski jaz oca i sina, a u suživotu različitih generacija možemo se zaista svi prepoznati. I dok otac predstavlja stariju generaciju i teži sigurnijim metodama, sin je tipičan primjer modernog dečka koji voli sve što vole mladi.

16.7. Adam Končić: Adam i Ona

Predstava je svojevrsni povratak u prošlost Zagreba gdje će glavni izvođač, glumac i pjevač Adam Končić interpretirati 12-tak pjesama nastalih 30-tih godina prošlog stoljeća. 

21.7. Mia Begović: Sve što sam prešutjela

Mia Begović autorica je monodrame o Njoj – ženi, umjetnici, poduzetnici, majci, sestri. Ženi koja priča svoj život na sceni kao osoba „izvan scene“. Pričajući o svojoj prošlosti i svojem životu, Mia se dotiče svih aktualnosti koje muče svakoga od nas, a publika se može poistovjetiti s glavnom junakinjom u mnogim aspektima. 

22.7. Mirko Švenda-Žiga i Denis Bašić: Žiga Cabaret Show OTKAZANO!

Odlučna namjera ovoga dvojca je otrgnuti gledatelje na 90 minuta od krute zbilje te zajedno s njima iz maglovite kotline otploviti na sunčanu pučinu. Spojem njihovih talenata dobivamo "ŽIGA Cabaret show", predstavu u kojoj nitko ne može ostati ravnodušan.

23.7. Željko Königsknecht: Aplauz varalici

Sama predstava, kolaž od nekoliko priča i tema u kojoj poznati glumac briljira, transformirajući se u šest različitijih likova i jednako izgarajući na sceni, kao i u brojnim izvedbama ovog djela u brojim kazalištima.

Ulaznice se mogu kupiti online na ulaznice.hr i na bagajni Kina Samobor

Objavljeno: 18.06.2020.