T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Obrazovanje

Građanski utorak: 7 navika uspješnih ljudi

Predavač: mr.sc. Borna Lulić u 19 sati uživo (ako to epidemiološke mjere budu dozvoljavale) ili online putem zoom aplikacije.

Borna Lulić , više od 20 godina drži motivacijska predavanja, radionice i treninge u obrazovnom, javnom i korporativnom sektoru, a pokrenuo je i Brilliant akademiju za razvoj potencijala mladih.

Predavanje 7 navika uspješnih ljudi napravljeno prema knjizi Stephena Coveya namijenjeno je svima, bez obzira na godine, razinu obrazovanja ili stručnost, jer će svatko iz njega izvući veliki benefit za svoj privatni i profesionalni život.

Kroz predavanje obradit će se  teme proaktivnosti, važnosti življenja života utemeljenog na kreaciji i viziji, osvještavanja vlastitih prioriteta i stavljanja naglaska na njih.

Za postignuće većeg uspjeha na društvenome planu, obradit ćemo navike djelovanja na principu  win-win-a i sinergije, a posvetit ćemo se i vještinama komunikacije s naglaskom na slušanje.

Na predavanju će sudionici proći i kroz kratke individulane zadatke i vježbe kako bi sadržaj učinili još interaktivnijim, a dobivene informacije postale integrirarnije.

Obavezna prijava na: pou.obrazovanje@samobor.hr

Objavljeno: 20.02.2021.