Grad Samobor Grad Samobor Logo

Novosti

Bregana opet u vrhu

Bregana opet u vrhu

OŠ Milana Langa ušla u uži izbor za vrijednu nagradu

Objavljeno: 03.08.2020.

Edu Balkan (platforma koja okuplja djelatnike škola s područja cijele regije), kao službeni partner za prostor Balkana, dobio je priliku nominirati 10 škola za Globalni tjedan obrazovanja koji počinje 5. listopada 2020. Birat će se po 20 škola u okviru svake od tema, odnosno 100 škola iz cijelog svijeta.

Pet je tema: Izgradnja programa za povećanje zapošljivosti, poduzetništva i životnih vještina, Upotreba tehnologije, Promoviranje znanosti o učenju i podučavanju, Unapređenje suradnje s roditeljskom zajednicom i Fokusiranje na dobrobit-blagostanje.

OŠ Milana Langa iz Bregane ušla je u uži izbor, među 10 škola koje je nominirala Edu Balkan (tema - Unapređenje suradnje s lokalnom zajednicom). Organizator će u narednim danima odabrati 2 škole od 10 nominiranih.

Prijavljeni su naši mnogobrojni projekti na lokalnoj razini - Srijedom navečer u Bregani, Knedlijada i likerijada, Večer lampiona, predavanja, radionice, sportski susreti...

Pobjednik će dobiti novčanu nagradu u iznosu od 5.000 dolara, drugoplasirani 3.000 dolara, a treće mjesto donosi novčanu nagradu u iznosu od 2.000 dolara.