T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Predavanja i radionice

Građanski utorak: Alternativna povijest Samobora

Utorak 12.10. u 19 sati, uz obilježavanje Dana Grada Samobora naš poznati sugrađanin, Drago Plečko govorit će o zanimljivim anegdotama vezanim uz prošlost Samobora

Građanski utorak: Alternativna povijest Samobora

Utorak, 12.10.2021. u 19 sati u Pop Up kinu, Autobusni kolodvor, Samobor

Drago Plečko nam donosi priču o Samoboru na jedan posve drugačiji način.

Drago Plečko rođen u Samoboru,  nakon završene osnovne škole kreće u VI. gimanziju u Zagrebu a zatim na Prirodoslovno matematički fakultet u Zagrebu – smjer organske kemije i biokemije. Diplomirao je 1975. godine u području kemije prirodnih spojeva. Magistrira iz istog područja nakon čega upisuje, uz odobrenje Rektorata, interdisciplinarni doktorat iz medicinskog područja s temom „Promjene T-limfocita u perifernoj krvnoj slici nakon autogeno izazvane hiperemije timusa“ .

Plečko je jedan od pionira u nizu alternativnih područja kao što su joga, transcendentalna meditacija, bioenergija, psihotronika i alternativna duhovnost.

Autor je sedam knjiga i prvog TV filma o fenomenu Međugorja. Sudjelovao je s referatima na nekoliko desetina europskih i svjetskih skupova tzv. graničnih područja znanosti.

Sam je razvio tretmane bazirane na subliminalnoj manipulaciji s podsviješću te ciljanim neurofiziološkim vježbama i dijetama.

 

 

Objavljeno: 17.09.2021.