T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Građanski utorak

Mame za Mame: stvarne priče

Predavačice: Sara Mačković: magistrica socijalne pedagogije i Petra Malović: diplomirana novinarka

Mame za Mame: stvarne priče

Predavanje 31. 5. 2022. u 19 sati u POP UP kinu na Autobusnom kolodvoru

 Mame za Mame: stvarne priče "običnih" mama

Tema ovog predavanja će biti majčinstvo u današnje doba kroz priče stvarnih osoba i njihovo iskustvo, te očekivanja o majčinstvu. Na predavanju će se govoriti i o tome tko je današnjim majkama usadio očekivanja, preispitivanje tih očekivanja te praktična primjena u svakodnevnom životu

Predavačice: Sara Mačković: magistrica socijalne pedagogije, od nedavno prvi put mama malenog dječaka. S radom Obiteljskog života u udruzi Fokus, Sara se susrela kroz predbračno savjetovanje te je zajedno sa suprugom nedavno počela i raditi u udruzi Fokus s mladim bračnim parovima, s ciljem da u Hrvatskoj bude više zdravijih brakova pa tako i obitelji. Urednica je i jedna od autorica knjige "Mame za Mame". U udruzi Fokus sudjeluje u organizaciji vikend bračnih konferencija, predbračnog savjetovanja, radionica za odgoj djece, predavanja za roditelje.

Petra Malović: diplomirana novinarka i preko 20 godina zaposlena u udruzi Fokus gdje radi kao voditeljica odjela "Mame za Mame" gdje kroz radionice, predavanja i ostale sadržaje potiče i ohrabruje mame u zahtjevnoj ulozi majčinstva. Petra je također pokretač raznih društvenih inicijativa, koje na kojima volontira u široj društvenoj zajednici senzibilizira druge i potiče inicijativu za promjenom. Inače je ponosna mama četvoro djece, također urednica i jedna od autorica knjige "Mame za Mame".

 

Objavljeno: 08.04.2022.