T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Novosti

Erasmus+ - Digitaliziraj svoje znanje i unaprijedi komunikacijske vještine

Nova znanja i iskustva za POU Samobor

    

Mobilnost u sklopu Erasmus+ KA1 projekta Digitaliziraj svoje znanje i unaprijedi komunikacijske vještine odvela nas je na edukaciju u Portugal. U Lisabonu – Almada se od 29. 8. do 2. 9. 2022. održavao strukturirani tečaj "ICT and free Web Tools in Education: Another way to Teach and to Learn.", u organizaciji Centro de Formacao - EI - Eagle Intuition, na kojem su sudjelovale samostalne referentice Vlasta Marjanović Milanović i Valentina Čebušnik Dorotić iz POU Samobor. Tečaj je trajao 40 sati, a cilj je bio upoznati polaznike s izazovima primjene kreativnih metoda i inovativnih rješenja u radu te im predstaviti nove digitalne alate.

Voditelj i glavni predavač bio je profesor Rui Baltazar, s velikim iskustvom u provedbi projekata. Edukacija je bila međunarodna, sa sudionicima iz Grčke, Italije, Portugala, Rumunjske i Hrvatske.

Tijekom edukacije, naučili smo koristiti nove digitalne alate, sudjelovali smo u foto natjecanju s fotografijama  nastalim prema naučenim parametrima, primijenili naučena znanja o digitalnim alatima u sklopu završne prezentacije te se upoznali s brojnim digitalnim alatima koje možemo primjenjivati u našem svakodnevnom radu.

U sklopu programa razgledali smo centar Lisabona te posjetili brojne znamenitosti, prirodne ljepote, škole i javne ustanove cijele regije.

Objavljeno: 07.09.2022.