T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Novosti

Priznanje za doprinos razvoju obrazovanja odraslih stiglo u POU Samobor

Itana Bukovac, voditeljica Odjela obrazovanja POU Samobor primila priznanje za stručni doprinos razvoju obrazovanja odraslih u sklopu 15. Tjedna cjeloživotnog učenja.

Tjedan cjeloživotnog učenja UNESCO-ova je inicijativa pokrenuta 1999. godine, a svake se godine obilježava u brojnim zemljama na svim kontinentima i s istim ciljevima: senzibilizirati javnost za izgradnju pozitivnog ozračja o važnosti i potrebi cjeloživotnog učenja, promicati kulturu učenja te potaknuti osobnu motivaciju pojedinaca za uključivanje u procese cjeloživotnog učenja.

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih kontinuirano provodi aktivnosti usmjerene na promociju cjeloživotnog učenja te već petnaestu godinu zaredom organizira nacionalnu obrazovnu kampanju Tjedan cjeloživotnog učenja.

15. Tjedna cjeloživotnog učenja odražava se od 27. rujna do 3. listopada u Novskoj, a između mnogobrojnih aktivnosti, u okviru Svečanoga otvorenja, održanog u ponedjeljak dodijeljena su priznanja za doprinos razvoju obrazovanja odraslih osobama koje su svojim stručnim i znanstvenim angažmanom doprinijele unaprjeđenju sustava obrazovanja odraslih u Republici Hrvatskoj.

Ovogodišnja je dobitnica Priznanja za znanstveni doprinos razvoju obrazovanja odraslih izv. prof. dr. sc. Morana Koludrović, dok su dobitnice Priznanja za stručni doprinos razvoju obrazovanja odraslih Tatjana Vujić, prof. i Itana Bukovac, prof., voditeljica Odjela obrazovanja POU Samobor. Iskrene čestitke našoj kolegice!

Objavljeno: 28.09.2021.