T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Novosti

Besplatno klizanje za školarce

Grad Samobor, Samoborski športski savez i Ustanova SOS omogućili su besplatno klizanje za školarce za vrijeme školskih praznika

Besplatno klizanje za školarce

Dragi školarci, sugrađani, klizači i sportaši,

kako je zbog pandemije koja nas je pogodila, a izazvane virusom Covid-19, ograničeno bavljenje sportom i sportskom aktivnostima na inicijativu Grada Samobora, a uz financijsku pomoć Samoborskog sportskog saveza i uz organizacijsku pomoć Ustanove Sportski objekti Samobor omogućit će se besplatno klizanje svim učenicima grada Samobora.

Termini besplatnog klizanja bit će svakim radnim danom od 8:30 do 17:00 sati prema terminima rasporeda klizanja za vrijeme cijelih zimskih školskih praznika počevši od 24.12.2020.g. pa do 15.1.2021.g. (vikendi i praznici ne ulaze u navedenu kvotu slobodnih termina).

Kako bi zadovoljili sve propisane mjere koje je izdao Hrvatski zavod za javno zdravstvo https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Preporuke_za_klizalista_04_12_2020_.pdf kojim se propisuje rad na otvorenim klizalištima tako smo i mi prilagodili rad našeg.

Iako vjerujemo da ste s istima već upoznati, nije na odmet ponoviti ih:

  • na klizalište može maksimalno 25 klizača
  • fizička udaljenost od 2 metra
  • vođenje evidencije kod dolaska i odlaska (ime, prezime, vrijeme dolaska i odlaska i kontakt br.)
  • klizačima i djelatnicima obavezno je nošenje maske za lice osim osoba za koje postoji izuzeće (i za vrijeme klizanja)

Naravno da je navedeno klizanje na vlastitu odgovornost, ali uz strogo pridržavanje navedenih mjera i Kućnog reda klizališta.

Obzirom na ograničeni broj klizača (25) koji mogu istovremeno biti na ledu, a kako bi svatko imao jednaku šansu dobivanja ulaznice za termin u kojem želi klizati te kako bi se izbjegle gužve na klizalištu i oko njega, osmisli smo model prijave i dobivanja ulaznice preko online prijava.

Na adresi ulaznice.samobor.hr možete preuzeti svoju besplatnu ulaznicu za klizanje!

  • Registrirajte se da postanete korisnik
  • Odaberite željeni termin za klizanje i rezervirajte ulaznicu
  • Ulaznica je pohranjena na Vašem računu. Možete je isprintati ili pokazati na zaslonu svog mobilnog uređaja kod ulaska na klizalište, kako bi mogli besplatno klizati.

NAPOMENA: Ulaznica se može rezervirati za današnje termine, a nakon 9:00 sati ujutro i za prvi naredni dan i trajat će do popune svih termina. Možete rezervirati samo jednu ulaznicu na dan.

Očekujemo vas u maksimalnom broju po svakom terminu jer nemojmo zaboraviti da aktivnim bavljenjem tjelesnom aktivnošću jačamo organizam čime je otporniji kod borbe s bilo kakvim vidom bolesti, pa tako i Covid-19. Tjelesne aktivnosti doprinose zdravlju krvožilnog sustava, sprečavanju pretilosti… pa i pozitivnom društvenom psihosocijalnom stanju.

Sport i tjelesna aktivnost nije uzrok problema, već jedno od rješenja.

Ostanimo zdravi i vidimo se na ledu!

Objavljeno: 21.12.2020.