T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Novosti

Četiri medalje za Samoborce

Najmlađi samoborski streličari velikim uspjehom okončali sezonu

Proteklog vikenda je u Čakovcu održano Streličarsko prvenstvo Hrvatske za djecu do 14 godina, posljednji dvoranski turnir ove sezone. Čak osmero Samoboraca nastupilo je na Prvenstvu, a polovina njih u Samobor se vratila s medaljama oko vrata.

U mlađim kategorijama, za djecu do 12 godina imali smo četiri predstavnika. Tara Perić u kategoriji zakrivljenog luka za djevojčice osvojila je peto mjesto. U istoj kategoriji, u muškoj konkurenciji zajedno su na postolje stali klubski kolege Pavle Burić i Vito Rumbak koji su osvojili srebrnu i brončanu medalju. Još jednu medalju, brončanu, za Samoborce osvojio je Patrik Fadiga u konkurenciji dječaka sa složenim lukom.

U kategoriji dobnih skupina do 14 godina u konkurenciji djevojčica zakrivljenog luka nastupile su Katja Knezović i Josipa Topolovec. Katja je osvojila šesto a Josipa deseto mjesto. Vjeran Topolovec, u istoj je kategoriji u muškoj konkurenciji osvojio šesto mjesto. Četvrtu medalju za Samobor osvojila je Gita Fundelić koja je bila brončana u konkurenciji djevojčica složenog luka.

Ovim je turnirom službeno završila dvoranska sezona. Samoborski streličari sad se nadaju lijepom vremenu kako bi se što prije mogli početi spremati za vanjsku sezonu koja počinje za pet tjedana.

Objavljeno: 21.03.2022.