T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Novosti

Europski tjedan sporta 2021

Uključite se u Europski tjedan sporta 2021!

Europski tjedan sporta 2021

Europski tjedan sporta, inicijativa je Europske komisije s ciljem podizanja svijesti o važnosti bavljenja sportom i tjelesnom aktivnošću među građanima Europe, a koja će se ove godine održati po sedmu godinu zaredom.

Ministarstvo turizma i sporta, kao nacionalni koordinator za Republiku Hrvatsku zaduženo je za organizaciju nacionalnih događanja, promidžbu te koordinaciju svih aktivnosti na području Hrvatske. Brojni dionici poput županija, gradova, općina, sportskih saveza, sportskih klubova i organizacija, korporacija, profesionalni sportaši, osobe iz javnog života i građani već godinama prepoznaju vrijednost ovog projekta te svojim sudjelovanjem pomažu prenijeti poruku o važnosti bavljenja tjelesnom aktivnošću i sportom u javnosti.

Ovom prilikom pozivamo sve udruge da se uključe u Europski tjedan sporta 2021. te da samostalno organiziraju sportska događanja u razdoblju od 23. do 30. rujna 2021. Vaša događanja možete prijaviti na mrežnoj stranici Europskog tjedna sporta!

Ministarstvo turizma i sporta će na službenoj stranici Europskog tjedna sporta promovirati sve prijavljene događaje te će sukladno svojim mogućnostima osigurati određenu količinu promotivnih materijala i rekvizita. Nadalje, pozivamo sve fitness i sportske centre da u sklopu Europskog tjedna sporta ponude svojim građanima dane otvorenih vrata u svom klubu ili centru.

I ove će godine Ministarstvo turizma i sporta organizirati niz događanja diljem Hrvatske, a sve informacije o programu i rasporedu događanja ćete uskoro moći pronaći na mrežnoj stranici Europskog tjedna sporta.

Objavljeno: 17.08.2021.