T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Novosti

Europski tjedan sporta 2021

I ove godine aktivno obilježavanje Europskog tjedna sporta u Samoboru.

Europski tjedan sporta 2021

Europski tjedan sporta inicijativa je Europske komisije za promicanje sporta i tjelesne aktivnosti diljem Europe. U 2021. održat će se u terminu od 23. – 30. rujna.

Nastavljajući se na uspjeh prethodnih obilježavanja Europskog tjedna sporta, Samoborski športski savez i sportske udruge grada i ove će se godine osmisliti nove aktivnosti te nastaviti s radom na već postojećim uspješnim aktivnostima. Glavna tema kampanje za Tjedan sporta i dalje je „#BeActive“ te bi se njome trebalo potaknuti javnost da bude aktivna, ne samo tijekom tog tjedna nego i cijele godine.

Tjedan sporta namijenjen je svima bez obzira na dob, podrijetlo ili tjelesnu pripremljenost. Ova europska kampanja inspirirat će Europljane da budu aktivni tijekom Tjedna sporta i ohrabriti ih da ostanu aktivni tijekom cijele godine.

Europski tjedan sporta 2021. započet će 23. rujna 2021. godine izložbom "Franjo Bučar" u maloj dvorani galerije Prica u Samoboru te se nastaviti  nizom besplatnih sportsko-rekreativnih aktivnosti kroz tjedan u našem gradu.
 

Sport i tjelesna aktivnost znatno pridonose dobrobiti naših građana i u skladu s time pozivamo sve građanke i građane, djecu i mlade da se uključe aktivno u obilježavanje Europskog tjedna sporta. 

Program obilježavanja Europskog tjedna sporta 2021 u Samoboru u prilogu.

Objavljeno: 20.09.2021.

Dokumenti za preuzimanje