T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Novosti

Još jedan Memorijal Milić-Sučić-Hržić

U spomen na hrabre branitelje

Još jedan Memorijal Milić-Sučić-Hržić

U danima vikenda 28. i 29. srpnja odigrat će se 26. memorijalni malonogometni turnir u Velikoj Rakovici, posvećen uspomeni na neprežaljene hrvatske vitezove Željka Milića, Srećka Hržića i Davora Sučića.

Na asfaltnom igralištu Sportskog centra Srećko Hržić za naslov najboljeg natjecat će se haklerske ekipe samoborskih mjesnih odbora i gradskih četvrti, a nagrade su jestive, pitke i sportske.

Organizatori Memorijala iz mjesnog odbora Velika Rakovica upriličit će, kao i svake godine, obilazak posljednjih počivališta poginulih hrvatskih branitelja.

Prošle je godine sudjelovalo ukupno 20 ekipa, i to 16 seniorskih iz mjesnih odbora i gradskih četvrti, te 4 veteranske.

Nakon dva dana vrlo zanimljivih i napetih utakmica naslov pobjednika turnira ponijela je lani momčad MO Konščica pobijedivši u finalu momčad Male Jazbine. Treće mjesto pripalo je MO Savršćak, a četvrto MO Celine. Nagrada za Fair play pripala je MO Podvrh.

Najbolji strijelac turnira bio je Josip Šarić (MO Gradna), najbolji vratar Josip Razum (MO Konščica), a najbolji igrač Franjo Razum (MO Konščica). Lani je po prvi put nastupila i ekipa MO Bestovje, iz susjednog grada Svete Nedelje.

Izvor: Radio Samobor

Objavljeno: 23.07.2018.