T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Novosti

Još jedan uspjeh samoborskih Šišmiša

Halicanum trophy 2020 - Sveti Martin na Muri

Još jedan uspjeh samoborskih Šišmiša

Na državnom prvenstvu "Halicanum trophy 2020", u organizaciji BK Mura Avantura, u displini cross-country, održanom 11. lipnja u Svetom Martinu na Muri, nastupilo je 10 Šišmiša, a osvojili su 7 medalja. Od toga su 4 zlatne, 1 srebrna i 2 brončane!

Dan je počeo utrkom najmlađih natjecatelja. U utrci do 9 godina Jan Horvat osvojio je 1. mjesto. Nakon njega nastupio je Filip Noršić (do 11 godina) i odličnim nastupom osvojio naslov prvaka Hrvatske te je na stazi bio brži i od svih natjecatelja u kategoriji do 13 godina.

U kategoriji do 13 godina nastupili su Karlo Likić i Vito Tepić. Karlo je završio na 12. mjestu, dok je Vito bio odličan 4. U kategoriji kadeta Patrick Mustač završio je na 17. mjestu dok je u kategoriji Veterana C (50 do 59 godina) Oliver Galinec bio odličan 3.

Klara Tepić je u kategoriji juniorki osvojila također 3. mjesto.

U konkureciji seniorki Larisa Bošnjak bila je odlična 2., dok je mlađi brat Fran Bošnjak još jednom odličnom vožnjom pokazao da među juniorima u Hrvatskoj nema konkurencije. Dapače, Fran je kao junior na stazi prestigao većinu seniora. U kategoriji rekreativaca nastupio je i Luka Čanak i osvojio 1. mjesto.

S obzirom na situaciju sretni smo što se utrka uspjela održati i nadamo se da sezona neće ostati na tome.

Objavljeno: 14.07.2020.