T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Novosti

Memorijalni veteranski turnir Galgovo 2019.

U spomen na branitelje

Osam momčadi veterana s područja Samobora, Svete Nedelje i Jastrebarskog sudjelovalo je ove godine na tradicionalnom Memorijalnom turniru, koji je organizirala veteranska momčad NK Galgovo. Momčadi su bile raspoređene u dvije skupine, a nastupili su veterani NK Bestovje, Horvati, TOP-a iz Kerestinca, Mladosti iz Klinča Sela, Konščice, MNK Zdenčina, Klokočevca i domaćin turnira, veteranska momčad NK Galgovo.

Nakon zanimljivih susreta prednatjecanja, u završnicu su se plasirale po dvije prvoplasirane momčadi, koje su odlučivale o konačnom plasmanu. Tako je u susretu za treće mjesto momčad Klokočevca nakon sedmeraca uspjela s 5:3 pobijediti TOP iz Kerestinca, dok je u susretu za pobjednika turnira momčad veterana NK Horvati sa 7:4 pobijedila momčad MNK Zdenčina.

Uz nagrade za plasmane momčadi, nagrađeni su i pojedinci. Za najboljeg strijelca proglašen je i nagrađen Tomislav Fabek (Horvati) koji je postigao 9 zgoditaka. Najbolji vratar turnira je Danijel Sokolović (Klokočevec), dok je za najboljeg igrača turnira proglašen Igor Luketić iz MNK Zdenčina.

Uz utakmice turnira, u organizaciji domaćina položeni su vijenci na spomenik poginulim braniteljima u Domovinskom ratu Draženu Ratkoviću, Zvonku Liktaru i Draženu Čižmaru, a položili su ih predstavnici gradova Samobora i Svete Nedelje, Udruge 151. samoborske brigade te predstavnici MO Galgovo, na čelu s predsjednikom Darkom Liscem. Lijepo i tradicionalno malonogometno druženje u Galgovu okončano je zajedničkim druženjem svih sudionika natjecanja, kao i mještana Galgova.

Objavljeno: 14.08.2019.