T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Novosti

Nova sezona Premijer lige

Rukometaši Rudari započeli pripreme za novu sezonu Premijer lige

Nova sezona Premijer lige

Nakon ljetne stanke rukometaši Rudara započeli su s pripremama za novu sezonu Premijer rukometne lige. Igrački kadar koji je ostvario plasman u najjači rang natjecanja ostao je na okupu, a konkurenciju u ekipi pojačat će dvojica mladih igrača, desno krilo Mario Mustapić i desni vanjski Fran Čurić.
Treneru Štiboharu na raspolaganju je mlada, ali već dovoljno iskusna ekipa čija okosnica ima iskustvo igranja Premijer lige i osvajanja prvog mjesta u zahtjevnoj 1. HRL Sjever.

Cjelokupne pripreme Rudari će obaviti u svojoj dvorani u kojoj imaju sve potrebne uvjete, a tijekom sedam tjedana zahtjevnih priprema ukupno će odraditi 32 treninga i odigrati 9 utakmica kako bi se što bolje pripremili za start prvenstva, kada u prvom kolu na svom parketu dočekuju ekipu Dubrave. Prvu provjeru Rudari će imati 18. kolovoza kada sudjeluju na turniru u Virovitici. 

Za predstojeću sezonu pred ekipu se ne stavljaju rezultatski imperativi, ali bi za cjelokupni pogon RK Rudar odlična stvar bila da se u godini kada klub proslavlja 60-tu obljetnicu postojanja zadrži premijerligaški status, a poznavajući Rudare i njihovu privrženost klubu, vjerujemo da je to ostvarivo. 

Rudari novu natjecateljsku sezonu započinju sa sljedećim igračkim kadrom: vratari - Filip Cvetković, Antonio Otmačić, Josip Žitković, krila - Dominik Trčak, Tomislav Štajnkler, Karlo Skendrović, Josip Runtas, Mario Mustapić, Maksimilijan Jurić, kružni - Tomislav Brnas, Matej Štajnkler, Dominik Banjedvorec, vanjski - Hrvoje Tojčić, Andrej Trčak, Lovro Gaća, Filip Skendrović, Erik Fresl, Fran Čurić, Matej Škiljan i Mihael Trčak.

Objavljeno: 07.08.2018.