T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Novosti

Održan prvi dvoranski streličarski turnir

Dvije medalje Samoborcima u najmlađim kategorijama

U nedjelju, 17. listopada u Kutini je održan prvi dvoranski tunir u ovoj natjecateljskoj sezoni. Na turniru je nastupilo sedmero streličara iz streličarskog kluba Samobor. Najuspješniji su ovaj put bili oni najmlađi, tako su Vedran Jelača i Vito Devčić osvojili medalje, Vedran brončanu u kategoriji složenog luka za dječake do 12 godini, a Vito srebrnu u kategoriji zakrivljenog luka za dječake do 14 godina.

Dvjema streličarkama Tari Perić i Katji Knezović ovo je bio prvi nastup na turniru. Tara Perić, osvojila je osmo mjesto u kategoriji zakrivljenog luka za djevojčice do 12 godina. U istoj kategorji Magdalena Vrančić osvojila je deveto mjesto. Katja Knezović osvojila je peto mjesto u kategoriji zakrivljenog luka za djevojčice do 14 godina.

U kategoriji seniora složenog luka nastupili su Zlatko Pentek i Gordan Jelača. Zlatko je osvojio četvrto a Gordan šesto mjesto.

Ovim tunirom streličari su započeli zimski dio sezone a za tri tjedna slijedi Prvenstvo hrvatske za djecu do 14 godina koje se zbog epidemioloških mjera nije održalo ovog proljeća.

Čestitamo svima!

Objavljeno: 19.10.2021.