T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Novosti

Održana elektronska sjednica Skupštine Samoborskog športskog saveza

Samoborski športski savez održao elektronsku sjednicu Skupštine.

Održana elektronska sjednica Skupštine Samoborskog športskog saveza

Obzirom na trenutne mjere Civilnog stožera zaštite Republike Hrvatske i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, kao i  Stožera civilne zaštite Grada Samobora, Izvršni odbor SŠS donio je odluku o održavanju elektronske sjednice Skupštine saveza radi očuvanja zdravlja svih članova i smanjenja rizika zarazom COVID-19
Na sjednici skupštine učestvovalo je ukupno 39 od 39 članova Skupštine Samoborskog športskog saveza koji su odluke donijeli jednoglasno.

Na sjednici su usvojene I izmjene i dopune Programa JP u sportu grada Samobora za 2020.godinu. u iznosu 6. 054.000,00 kn. Temeljem upute Grada Samobora, a u svrhu formiranja iznosa proračunske stavke „Pomoći gospodarstvenicima pogođenima pandemijom virusa COVID-19“ i pokretanja postupka rebalansa, odlukom Predsjedništva SŠS i Izvršnog odbora udruge članice koje participiraju u Programu JP u sportu grada Samobora imale su obavezu dostaviti u ured Saveza iznose ušteda troškova namijenjenih za programe treninga (stručni rad) i natjecanja te manifestacija za vrijeme od 15. 03. do 15. 06. 2020., a koji se zbog trenutne situacije pandemije virusa COVID-9 nisu i neće realizirati.

Po osnovi dostavljenih podataka članica udruga vezano na nerealizirane programe aktivnosti iz Programa JP u sportu grada Samobora izrađen je prijedlog I izmjena i dopuna financijskog plana i Programa JP u sportu grada Samobora za 2020., a koji je usvojen na sjednici Gradskog vijeća Grada Samobora dana 28. travnja 2020.

Po I izmjenama i dopunama Programa JP u sportu Samoborskog športskog saveza za 2020. godinu ostvareno je umanjenje u iznosu od 1.001.000,00 kn odnosno smanjenje iznosa Programa JP u sportu grada Samobora za 2020. i financijskog plana od 14%.

Također, na sjednici je usvojena raspodjela sredstava za Program JP u sportu grada Samobora za 2020. godinu, a temeljem javljanja na javni poziv Saveza.

 

Objavljeno: 25.05.2020.