T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Novosti

Održani Sportski susreti Samobor – Brežice

Tradicionalni sportski susreti ponovo u Samoboru.

Jučer poslijepodne održani su tradicionalni sportski susreti sportaša Samobora i slovenskih Brežica, povodom obilježavanja Dana grada Samobora. Nakon godinu dana stanke zbog pandemije koronavirusa Samoborski športski savez i Športna zveza Brežice nastavili su lijepu i poticajnu sportsku suradnju, a sportaši su se nadmetali u nogometu, tenisu i stolnom tenisu.

Mladi igrači Brežica bili su uspješniji od Samoboraca koji su nastupili uglavnom s kadetima i starijim pionirima. Gostujuća momčad koju vodi iskusni strateg Dražen Vegel slavila je rezultatom 2:0. Susret je odlično vodio perspektivni sudac Drago Dolić.

Tenisači Samobora izvojevali su pobjedu protiv ekipe Brežica rezultatom 5 : 1 dok su u dvoboju stolnotenisača pobjedu ostvarili domaćini rezultatom 9: 1.

Poslije sportskih uzbuđenja uslijedio je prigodni domjenak i druženje u predvorju Sportske dvorane Samobor, na kojem su sve okupljene srdačno pozdravili tajnica Samoborskog sportskog saveza Marijana Radek, predsjednik Samoborskog sportskog saveza Viktor Jozić, predstavnik Športne zveze Brežice Tadej Škof i zamjenik samoborske gradonačelnice Petar Burić.

Uzvratni susret sportaša Samobora i Brežica slijedi uskoro u Brežicama povodom proslave Dana općine.

 

(Izvor: Radio Samobor)

Objavljeno: 15.10.2021.