T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Novosti

Prijem Pavla Jozića u Gradu Samoboru

Grad Samobor organizirao svečani prijem za Pavla Jozića stolnoteniskog paraolimpijca.

Samoborska gradonačelnica Petra Škrobot i njezin zamjenik Petar Burić danas su u samoborskoj gradskoj vijećnici ugostili sjajnog samoborskog paraolimpijca Pavla Jozića koji je sudjelovao na Paraolimpijskim igrama u Tokiju. Pavao se u Samobor vratio bez medalje, ali sam plasman na Paraolimpijske igre velik je sportski uspjeh pa su mu na tome gradski čelnici čestitali te ga nagradili s 5 000 kuna. Kazali su kako su ponosni na njegov uspjeh te mu zaželjeli svako dobro u budućoj karijeri.

Pavao Jozić zahvalio je na prijemu i čestitkama te kazao kako njegov prvi nastup na Paraolimpskim igrama rezultatski nije prošao kako je priželjkivao, jer činjenica je da je bio u vrlo jakoj natjecateljskoj grupi. “ Dobro sam igrao, ali na takvim velikim natjecanjima svaka sitna greška se skupo plaća” - kazao je Pavao Jozić te opisao svoje dojmove iz Tokija te tijek priprema za Paraolimpijske igre.

Pavao Jozić očekuje da će nova sezona za njega biti odlična te da će se uspjeti plasirati na iduće Paraolimpijske igre koje će se održati u Parizu. Pavin otac, voditelj stručnog tima i predsjednik Stolnoteniskog kluba osoba s invaliditetom Synergija Samobor, Viktor Jozić također je zahvalio gradskim čelnicima na prijemu te naglasio kako je Pavina priča počela kao rehabilitacijska priča, radi savladavanja zdravstvenih tegobna, a pretvorila se u vrhunsku sportsku priču koje ne bi bilo bez podrške obitelji, lokalne zajednice kao i podrške s nacionalne razine. “ Veseli me što Samobor ima još sportaša za koje očekujemo da će se plasirati na iduće Paraolimpijske igre te će pokazati da smo mali grad s velikim sportskim srcem” – kazao je Viktor Jozić. Današnjem prijemu nazočili su i pročelnik za društvene djelatnosti Juro Horvat i tajnica Samoborskog športkog saveza, Marijana Radek koji su također na sjajnim sportskim rezultatima čestitali Pavlu Joziću kao i njegovom ocu Viktoru.

Objavljeno: 03.09.2021.