T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Novosti

Prvenstvo Hrvatske u brdskom biciklizmu


Šišmišima dva prva i jedno drugo mjesto u cross countryju 

Članovi Brdskog biciklističkog kluba Šišmiš nastupili su 21. srpnja na Prvenstvu Hrvatske u olimpijskoj disciplini brdskog biciklizma - cross countryju, koje je održano u Banovom Brdu u Baranji.

Nastupilo je sedam Šišmiša i ostvarilo odlične rezultate. Prvi se naslovom nacionalnog prvaka okitio najmlađi natjecatelj Jan Horvat u kategoriji do 9 godina. U kategoriji kadetkinja Klara Tepić završila je utrku na 5. mjestu. Kartegorija kadeta bila je najbrojnija što se tiče Šišmiša. Patrick Mustač završio je utrku na 10. mjestu, Leon Šoić nakon duge pauze zbog loma ruke osvojio je 8. mjesto, dok je Ruben Ahola bio odličan 6. 

Fran Bošnjak odradio je još jedan fenomenalan nastup i potvrdio da je ove sezone najbolji kadet, osvojivši naslov nacionalnog prvaka. Kod juniorki Larisa Bošnjak se vratila, nakon pauze zbog zdravstvenih problema, i zadala velike brige pobjednici te je na kraju osvojila 2. mjesto. 

Vodstvo i članovi kluba zahvaljuju svima na podršci i pomoći u ostvarenju ovakvih rezultata na najvažnijoj utrci sezone.

Objavljeno: 22.07.2019.