T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Novosti

Samoborska aktivna jesen na otvorenom

Samoborska aktivna jesen na otvorenom: besplatni rekreacijski programi za sve.

Samoborska aktivna jesen na otvorenom

Samoborski športski savez od 07. 09. 2020. do 15. 10. 2020. provodi projekt SAMOBORSKA AKTIVNA JESEN NA OTVORENOM 2020.

U svrhu naglašavanja važnosti bavljenja tjelesnom aktivnosti, brigom za zdravlje i jačanjem imunitata , pod geslom SAMOBORSKA AKTIVNA JESEN NA OTVORENOM 2020,  kroz rujan i dio listopada u Samoboru nude se građanima besplatni programi zdravstvenog vježbanja, fitnesa na otvorenom, demonstracija i poduka rekreacijskih aktivnosti, pješačko planinarski pohodi.

Program vježbanja i aktivnosti na otvorenom će se odvijati na više različitih lokacija u Gradu. Programi su prilagođeni mogućnostima tjelovježbe i rekreacijskih aktivnosti svih građana Samobora, svih godina, različitog zdravstvenog i fitnes stanja i interesa.

CILJ PROJEKTA je naznačiti važnost bavljenja redovitom tjelesnom aktivnošću i omogućiti našim sugrađanima sudjelovanje u različitim sadržajima sportske rekreacije Grada. Stručno planirani i vođeni, programi tjelesnog vježbanja doprinijet će obnovi funkcionalnih i radnih sposobnosti, zaštiti i unapređenju psihofizičkih stanja zdravlja, jačanju imuniteta organizma, općoj kvaliteti življenja, socijalizaciji i građanskoj solidarnosti.

Provedbu Programa javnih potreba u sportu Grada Samobora, u dijelu koji se odnosi na poticanje sportske rekreacije, realizira ŠRD „Sport za sve“ Samobor, HPD Japetić, FitnesOF, ŠRD Samobor, Fitness klub Fortis uz pokroviteljstvo Radio Samobora.

Uključite se i budite zdraviji!

Objavljeno: 08.09.2020.

Dokumenti za preuzimanje