T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Novosti

Samoborski streličari odlični u Kutini

Ponovno super rezultati za naše streličare

Samoborski streličari odlični u Kutini

Članovi streličarskog kluba Samobor natjecali su se u nedjelju 27.2. na turniru u Kutini. Na turniru je nastupilo osmero Samoboraca, neki već iskusni streličari, i dvojica u najmlađoj kategoriji kojima je ovo bio prvi turnir.

Debitanti su bili Pavle Burić i Vito Rumbak koji su se natjecali u kategoriji zakrivljenog luka za dječake do 12 godina. Pavle je osvojio četvrto a Vito šesto mjesto.

Ostali samoborci u najmlađoj kategoriji bili su Tara Perić koja je osvojila peto mjesto u kategoriji zakrivljenog luka za djevojčice do 12 godina i Patrik Fadiga koji je osvojio prvo mjesto u kategoriji složenog luka za dječake do 12 godina. U  kategoriji zakrivljenog luka za djevojčice do 14 godina Katja Knezović osvojila je četvrto mjesto. U kategoriji kadeta zakrivljenog luka boje kluba branili su Luna Pađan koja je osvojila šesto mjesto u ženskoj i Vito Devčić koji je osvojio peto mjesto u muškoj kategoriji.

Ovaj turnir bio je pretposljednji u nizu dvoranskih natjecanja ove sezone. Sad ostaje još dvoransko državno prvenstvo koje će se održati idući vikend.

***Na fotografiji s lijeva na desno - odozada: Luna Pađan, Vito Devčić, trenerica Lana Koller, Katja Knezović, a naprijed: Patrik Fadiga, Pavle Burić, Tara Perić i Vito Rumbak.

Objavljeno: 01.03.2022.