T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Novosti

Sjajan kraj sezone za gimnastičarke

U Samoboru održan Međunarodni božićni turnir

U nedjelju 17. prosinca za gimnastičarke je završila natjecateljska sezona Međunarodnim božićnim turnirom. Bio je ovo jedan od najbrojnijih po broju prijava, a na kraju je nastupilo preko 200 gimnastičarki iz 18 klubova i 3 države.Natjecanje je svečano otvorio predsjednik Hrvatskog gimnastičkog saveza, bivši vrhunski gimnastičar koji ima i svoj element na preči, Marijo Možnik.

Samoborske gimnastičarke nastupile su u dva programa i 7 kategorija. U slobodnom programu naše mlađe juniorke Jelena Kruhan, Mia Bajan, Bruna Mrzak, Elena Vlahović i Lora Jaklenec osvojile su ekipno zlato. Pojedinačno zlato je pripalo Jeleni, a srebro Bruni. Mia je bila 4., Lora 5. i Elena 6. Sonji Štengl u univerzalnom 2 programu bronca je izmakla za 4 desetinke boda.

Lorena Dekanić, Vanja Antolić i Franka Fresl nastupile su u kategoriji mlađih kadetkinja u obaveznom programu u konkurenciji 38 gimnastičarki. Lorena je bila 8., Vanja 10. i Franka 17.

Kadetiknja Sara Rački bila je 10. između također 38 gimnastičarki.

Ana Matijaščić osvojila je 8. mjesto između 37 mlađih juniorki obaveznog programa.

Juniorki Luciji Mučnjak bronca je izmakla za još manje , samo 2 desetinke boda.

Naša najstarija gimnastičarka na ovom turniru bila je Magdalena Vugec. Osvojila je 12. mjesto u kategoriji mlađih seniorki.

Čestitamo svim gimnastičarkama! Iz Gimnastičarskog kluba zahvaljuju svim članicama i njihovim roditeljima na pomoći u organizaciji ovog natjecanja na koji se uvijek svi rado vraćaju.

Objavljeno: 19.12.2023.