T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Novosti

Sportski susreti Samobor Brežice

I ove godine povodom obilježavanja Dana Grada Samobor održavaju se Sportski susreti Samobor Brežice.

Sportski susreti Samobor Brežice

Povodom obilježavanja i proslave Dana Grada Samobora Samoborski športski savez u suradnji sa Športnom Zvezom Brežice tradicionalno organizira SPORTSKE SUSRETE SAMOBOR-BREŽICE.

Sportski susreti Samobor – Brežice su, kao što je poznato,  sportsko-rekreativna druženja srodnih  sportskih saveza i udruga između dva susjedna prekogranična grada Samobora i Brežica.

Osnovna ideja susreta je provedba prijateljskih natjecanja između sportskih klubova iz oba grada-općine koji se održavaju u Samoboru i povratno u Brežicama tjedan dana kasnije.

Sportaši Grada Samobora i Općine Brežice će u četvrtak, 18. listopada 2018. odmjeriti svoje snage u pet sportova: tenisu, košarci, nogometu, rukometu i stolnom tenisu.

U 17:00 sati na tenis terenima TK Samobor 1890 zaigrat će TK Samobor 1890 protiv TK Brežice, dok će u Stolnoteniskoj dvorani Synergia Samobor (bivši Mercator) u 17:30 sati stolni tenis zaigrati STK Samobor protiv STK Brežice u novootvorenoj dvorani u tzv. “Samoborskoj SAMI”.  U 17 sati na stadionu NK Samobor nogomet igrati U-13 pioniri NK Samobor protiv NK Brežice.


Košarku će od 18:00 sati igrati KK Samobor-veterani protiv KK Brežice u Sportskoj dvorani Samobor. Muški rukomet odigrat će se u Rudama između dječaka 2004. godište iz RK Rudar i gostiju iz Brežica  s početkom u 17,30 sati.

Pozivamo vas da posjetite, navijate i uživate na ovogodišnjim Sportskim susretima Samobor-Brežice.

Objavljeno: 17.10.2018.