T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Obavijesti

Obavijest o otvaranju klizališta

Obavijest o otvaranju klizališta

Dragi klizači!

kako se bliži sezona zimskih sportova, tako smo i mi krenuli s postavljanjem klizališta. Planirani početak rada klizališta je u ponedjeljak 16.11.2020.g. prema rasporedu korištenja termina.

Obzirom na propisane mjere od strane Stožera civile zaštite RH, a koje se nalaze u nastavku elektroničke pošte, maksimalno smo pokušali prilagoditi rad klizališta korisnicima.

https://civilna-zastita.gov.hr/UserDocsImages/CIVILNA%20ZA%C5%A0TITA/PDF_ZA%20WEB/Odluka%20-%20okupljanja.pdf

https://civilna-zastita.gov.hr/UserDocsImages/CIVILNA%20ZA%C5%A0TITA/PDF_ZA%20WEB/Odluka%20-%20okupljanja%20-%201.%20izmjena.pdf

https://civilna-zastita.gov.hr/odluke-stozera-civilne-zastite-rh-za-sprecavanje-sirenja-zaraze-koronavirusom/2304

https://www.hzjz.hr/sluzba-epidemiologija-zarazne-bolesti/koronavirus-najnovije-preporuke/

Ono što je najvažnije za napomenuti iz navedenih mjera jest da se ne dozvoljava okupljanje više od 50 osoba na jednom mjestu, da prostor može biti dostupan građanima najdulje do 22.00 sata te obavezno vođenje evidencije sudionika (ime, prezime vrijeme dolaska i odlaska te broj telefona).

Slijedom svega navedenog, osmislili smo način rada prema kojem je prije ulaska u prostor svlačionice i iznajmljivanja klizaljki obavezan unos navedenih podataka; u svlačionicu će se propuštati samo osobe s kupljenom kartom i to maksimalno 17 osoba istovremeno uz obavezno nošenje maske u prostoru. Kod izlaska s leda, klizači će se vraćati u svlačionicu istim redoslijedom kao što su i ulazili na led.

Kako se ne bi stvarale gužve, karta će se za pojedini termin moći kupiti unaprijed (ili nekoliko dana unaprijed) o čemu će se voditi evidencija prodanih karata. U slučaju nedolaska na termin, novac se ne vraća. U slučaju loših vremenskih uvjeta karta se može zamijeniti za drugi slobodan termin.

Zbog svega navedenog, termini će biti s maksimalno 50 klizača na ledu, s time da će termini trajati, ne kao do sada 1,5 klizanja, već 1 sat.

Termini klizanja za građane bit će svakim danom (osim termina koji će biti rezervirani za treninge hokeja na ledu KHL Svrake) prema sljedećem rasporedu:

Cijena ulaznice s klizaljkama je 15 kuna po terminu. Vršimo i uslugu brušenja klizaljki po cijeni od 15 kuna te najam dječjeg pomagala za klizanje također po cijeni od 15 kuna po satu. Može se iznajmiti i cijelo klizalište za 500 kuna po satu.

Nažalost, mjesečne karte, obzirom na mjere, neće biti u ponudi.

Sve servisne informacije o radu klizališta možete dobiti na broj telefona 091/3378905.

Na dnevnoj će se bazi ažurirati internetska stranica Ustanove gdje ćete moći pratiti sva događanja kako na klizalištu tako i na ostalim objektima kojima upravlja Ustanova https://www.samobor.hr/termini.

Nadamo se da će propisane mjere popustiti kako bismo ponovno uživali na ledu kao i svih ovih godina.

Do tada, ostanimo zdravi!

Objavljeno: 12.11.2020.