T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Obavijesti

Postupanje u zatvorenim objektima prema preporuci HZJZ

https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Preporuke-za-treninge-u-zatvorenom_2.pdf

Postupanje u zatvorenim objektima prema  preporuci HZJZ

Poštovani,

 

nastavno na preporuke HZJZ (https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Preporuke-za-treninge-u-zatvorenom_2.pdf) i danas održanog sastanka djelatnika Ustanove koji su upoznati s nadalje predloženim načinom postupanja molimo Vas, da ih uvažavate i da se pridržavate sljedećeg, kako bi smanjili mogućnost neželjenih posljedica:

  • u dvoranu ulaze samo sportaši, treneri i druge osobe neophodne za obavljanje aktivnosti (roditelji ne ulaze u dvoranu)
  • na ulaz u dvoranu biti će postavljene posude za dezinfekciju obuće i ruku koje svaki korisnik mora obaviti
  • kao bi se izbjegao nepotreban ulazak u dvoranu dvorana će se zaključavati, a otključavati 15 minuta prije završetka odnosno početka termina
  • izlaskom korisnika koji su ranije koristili termin u objekt mogu ući novi korisnici (ne prije)
  • korisnici, sportaši ulaze i izlaze zajedno s trenerom u objekt radi pridržavanja propisanih mjera
  • svlačionice se koriste za odlaganje stvari, presvlačenje i preobuvanje (bez tuširanja) kako bi se maksimalno smanjilo nepotrebno zadržavanje u objektu
  • treninzi se koncipiraju maksimalno do 1,5 h po ekipi, te završavaju 10 minuta ranije radi čišćenja i dezinfekcije dvorane sljedećim korisnicima
  • prilikom vježbanja na spravama svaki korisnik mora imati vlastiti ručnik kojim se prekriva svaka podloga na kojoj se sjedi, leži ili vježba (strunjače, sprave, klupe, i sve vrste podnih obloga i podova). Preporučuje se korištenje ručnika većih dimenzija
  • zabranjuje se koncipiranje treninga dio u objektu, a dio vani, pa da se ponovno ulazi u objekt

 

Na ulaze u objekte na oglasnim panoima objavit ćemo Preporuke za treninge i športsko- rekreativne aktivnosti u zatvorenim športskim objektima, Čišćenje i dezinfekcija prostora u kojima je boravila osoba pod sumnjom na zarazu COVID-19 i Čišćenje i dezinfekcija prostora bez oboljelih od COVID-19 koje je objavio HZJZ, te Vas molimo da svoje članove upoznate s navedenim.

Od strane Ustanove osigurano je sve sukladno preporuci (dovoljno sredstva za dezinficiranje po m2, način čišćenja…).

Nadamo se da će se uskoro stvoriti uvjeti za korištenje objekata bez navedenih preporuka i ograničenja, da se vratimo normalno treniranju i natjecanju.

Kako bi lakše prebrodili novonastalu situaciju molimo Vas, da se pridržavate navedenog, kako bi svima bilo lakše funkcionirati i raditi, a samim time da se smanji mogućnost obolijevanja na najmanju moguću mjeru.

Po pitanju rezervacije termina i eventualnim nejasnoćama kontaktirajte voditelja dvorana g. Tomislav Pađana 091/3838-582.

OSTANIMO NEGATIVNI!!!

Sportski pozdrav!

Objavljeno: 13.05.2020.