T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Radionice

Prirodni život uz eterična ulja.

Interesantan seminar u suradnji s "Klubom poduzetnica Samobor".

Prirodni život uz eterična ulja.
Održavanje:
13.04.2021. 18:00


Organizator: Centar za mlade Bunker

Naučite kako jednostavno možete svoj dom pretvoriti u prirodnu spa oazu uz pomoć eteričnih ulja te izraditi serum za lice, piling za tijelo, piling za usne, osvježivač prostora i sl. Pokrit će se tema svojstava eteričnih ulja, low tox načina života, prednosti prirodne kozmetike nad komercijalnim proizvodima, prednosti prirodnog čišćenja kućanstva i sl.

Voditeljica seminara pokazati će na koji način možete napraviti svoje pripravke koristeći Young Living eterična ulja, a svaki sudionik kući će ponjeti i mali poklončić.

Seminar je besplatan te se održava uz sve epidemiološke mjere i obavezno nošenje maske, a zbog ograničenog broja polaznika prijave su obavezne na klubpoduzetnica@gmail.com

O voditeljici: Petra Ružman Puntarić

Svoju ljubav prema eteričnim uljima pretvorila je u posao kao distributer za wellness and lifestyle tvrtku Young Living. Njen dom je oaza bez toksičnih kemikalija. Koristi samo proizvode na biljnoj bazi te je veliki entuzijast za eterična ulja. Promiče ekološki, održivi pristup kućanstvu. Zdravlju pristupa preventivno i holistički, bori se za promjene i želi takav način života dovesti u svaki dom.

Objavljeno: 06.04.2021.