Novosti   /   Radionice

Radionica crtanja

Aktivirajte vlastitu kreativnost na tečaju crtanja u Centru za mlade Bunker

Radionica crtanja

Radionica crtanja "Mrtva priroda" 

19.6.2020. Centar za mlade Bunker

Pridružite nam se na još jednoj radionici crtanja u Bunkeru i probudite svoju kreativnost! Radionica će se održati 19.6.2020. u Centru za mlade Bunker s početkom u 18 sati, a očekivano trajanje radionice je 90 minuta. I ovog puta tema je mrtva priroda, a tehnika je grafit. Nakon kratkog uvoda i predavanja o mrtvoj prirodi kao motivu u umjetnosti, krećemo na praktični dio radionice. Prvo ćemo crtež skicirati grafitom, a potom sjenčati u istoj tehnici ili grafički graditi sa tušem. Naučit ćemo stvarati u perspektivi, mjeriti i istraživati proporcije i oblike, sjenčati i prepoznati oblik sjene. 

Radionica je namijenjena svima od 18 godina nadalje, a predznanje nije uvjet za sudjelovanje. Sav pribor potreban za radionicu bit će osiguran u prostoriji događanja. Pozivamo sve koji su voljni naučiti nešto novo i aktivirati vlastitu kreativnost da ponesu dobar duh i pozitivan stav i pridruže nam se.

!!! Zbog ograničenog broja mjesta, potrebno je svoje mjesto na radionici osigurati slanjem prijave (ime, prezime, datum rođenja, kontakt telefon) na mail krzuzic@samobor.hr !!!

 

Više o voditeljici radionice:

Radionicu će voditi Vanja Uzelac. Vanja je završila Školu primjenjene umjetnosti i dizajna Zagreb, smjer slikarstvo. Od 2003. do 2017. godine aktivno sudjeluje u Školi crtanja i slikanja (Učilište za likovno obrazovanje, kreativnost i dizajn - Studio Tanay). Sudjelovala je i na brojnim likovnim kolonijama i izložbama. 

Objavljeno: 21.05.2020.